Leder

Kjære leser

28. juni 2019

 

Välkomna til våra svenska läsare!

Vi synes det er ekstra hyggelig at også svenske hundeeiere nå kan få tak i Hund&Fritid på Pressbyrån i Sverige. Det er med stor ydmykhet vi foretar denne lanseringen, men det var riktig for oss.

Vi håper dere vil kose dere med sommerutgaven. Den tar oss med fra A til Å gjennom sommeren. Vår samarbeidende veterinærkjede Evidensia Dyrehelse, og veterinær Monica Heggelund, gir deg gode helsetips. Varme sommerdager byr også på utfordringer, så ta godt vare på din kjære hund.

Ikke minst, la den også få litt ferie. Hunder like å trene og ha oppgaver, men gi den litt «time out», og god restitusjon før høsten.

Mange skal ut på flytur med sin(e) hund(er). Hvor stor påkjenning er det for hunden å reise med fly? Journalist Therese er en globetrotter, og reiser mye med sine hunder. Hun gir deg gode tips før flyreisen.

Vi valgte rasen berger blanc suisse, eller hvit gjeterhund, som sommerens rase. Tidligere var denne opprinnelig en hvit variant av schæferhunden. Dette er en vakker og aktiv hund. Den er lærevillig og oppmerksom, en flott sveitser med klasse og eleganse.

Hund&Fritids lesere elsker treningstips. Denne gangen er både langline, sparkesykkel, lek og samspill samt burtips på agendaen.

Lek er viktig i individets liv, det være seg både for hund og eier. Samspill og engasjement knytter bånd mellom hund og eier, så vårt råd er: Lek mye i sommer!

Chihuahuaen blir stadig mer populær hos oss. Og de som tror den bare er en veskehund, tar feil. Den er tøff i trynet, og tåler både mye trening og toppturer.

Våre Instagram-profiler er hotte, og har mange følgere. @Siberianhusky_jax, som vi presenterer i denne utgaven. har 180.000 følgere! Hundeeiere, våre lesere, holder seg oppdaterte og henter opplevelser både fra sosiale medier og fra bøker og blad. Vi søker etter kunnskap. og opplevelser i øyeblikket.

Sommerhilsen fra Astri og resten av teamet!

Astri Solheim Eikaas
Ansvarlig redaktør

Annonser: