Leder

Leder

3. august 2012

 

Jeg håper du har hatt en fin sommer og har fått samlet inn ny energi før høsten. Jeg har egentlig ikke inntrykk av at det norske hundefolket tar full sommerferie. Det skjer noe hele tiden. Der synes jeg Facebook gjør en god jobb. Man får fulgt med hele tiden – selv i ferien. Når bladet kommer ut, har jakta startet. I denne utgaven tar vi for oss korthåret vorstehhund. Den har sammen med andre jakthunder noe å glede seg til. Høstfjellet venter, og da får en muskelbunt bruke hver celle i kroppen. På side 58–62 kan dere lese om riktig fôring av den aktive hunden, så vel jakthund som sportshund.

Vi har vært med på ettersøk ved Hønefoss. En liten fransk hund innhenter et skadet rådyr på tre bein, og man får avsluttet en lidelse. Mer og mer innser jeg hvilken nytte en hund gjør. Uansett om det er søk etter dyr eller mennesker, har vi bruk for hundenesa.

Vi besøker en ung oppdretter. Hvordan er det å være ung i oppdrettermiljøet? Hun gir oss flere sider som forteller om kunnskap, ung energi og lykke sammen med hundene. Ofte møter jeg på mer garvede oppdrettere eller andre hundefolk som kan alt … Kanskje de til og med klarer å komme med litt skittkasting mot andre oppdrettere. Hund&Fritid synes dette er en ukultur som bør lukes bort. En rakrygget holdning og hard jobbing for seg og sitt eget er et bedre mål.

Vi besøker Oslo Hundeskole avdeling Follo. Der driver de med mye, men blant annet flyball. Tre sider med action og info om en forholdsvis ny greie innen hund. La deg inspirere, kanskje det er noe for deg?Hund&Fritid har en meget aktiv Facebook-gruppe, og der utveksles mye bra kunnskap. I disse dager ser jeg at de store forlagene sliter med salg av aviser fordi nettet overtar informasjonsflyten. Mediabransjen er i endring. Jeg ønsker likevel at flest mulig av dere hundefolk abonnerer på Hund&Fritid. Vi ønsker å være litt ditt og vokse mer, slik at vi får skrevet om din hund, din sport eller ditt oppdrett. I utgangspunktet er jeg et konkurransemenneske og skulle ønske det var rom for mange hundeblader, katteblader eller dyreblader i Norge. Slik er ikke virkeligheten i vårt lille land. For å være litt partisk, oppfordrer jeg: Støtt Hund&Fritid, abonnér på bladet, og du vil vokse sammen med oss.

Hund&Fritid har en meget aktiv Facebook-gruppe, og der utveksles mye bra kunnskap. I disse dager ser jeg at de store forlagene sliter med salg av aviser fordi nettet overtar informasjonsflyten. Mediabransjen er i endring. Jeg ønsker likevel at flest mulig av dere hundefolk abonnerer på Hund&Fritid. Vi ønsker å være litt ditt og vokse mer, slik at vi får skrevet om din hund, din sport eller ditt oppdrett. I utgangspunktet er jeg et konkurransemenneske og skulle ønske det var rom for mange hundeblader, katteblader eller dyreblader i Norge. Slik er ikke virkeligheten i vårt lille land. For å være litt partisk, oppfordrer jeg: Støtt Hund&Fritid, abonnér på bladet, og du vil vokse sammen med oss.

En logrende hilsen,

 

 

Astri Solheim Eikaas

Ansvarlig redaktør 

Annonser: