Leder

Leder

2. september 2012

 

I år ble ikke overgangen til høsten så stor. Allerede i sommer fikk vi kjenne på kalde vinder og regntunge, grå dager. Men heldigvis er det sommer mange steder i verden hele året, og noen flytimer unna kan vi være sommermennesker igjen.

Vi nordmenn er flinke til å kle på oss, og selv om normaltemperaturen synker, og det er per definisjon langt på høst, er vi fremdeles ute med hundene, både langt og lenge. Det er noe innebygd i oss, en stå på-vilje som er godt over normalen.

I denne utgaven får dere en god høstmeny. Vi jager på med gode treningstips, grundige reportasjer om bruk av kløv, sporline, jakt og anleggsprøve, gjeterhund, ressursforsvar m.m. Allsidighet i saker skal være vår greie. Vi vil ikke stivne i utvalg av stoff. Her skal være noe for enhver smak.

Hilde har denne gang møtt en hundeeier som tidligere var hekta på stoff, men som nå er hekta på hund og lever et såkalt normalt liv. At en valp/hund kan tilføre så mye positiv energi og gi et menneske livet tilbake, er godt å høre for oss som er nær hunden og liker hundestoff. Vi gleder oss til høstens små og store utstillinger, og Hund&Fritid gleder seg allerede nå til Dogs4All. Da tar vi på oss feststasen, og det skal bli haraball …

Vår visjon er Gå for gull, og gi leseren opplevelse og kunnskap. Det går vi for. Samtidig ønsker vi at bladet skal føles som «litt ditt». Du skal føle at vi er relevant for din rase, ditt oppdrett eller din sak. Bare slik kan vi vokse sammen – som rakryggede hundefolk. Ingen skjult agenda, og ja takk til framsnakking!

En logrende hilsen,
Astri Solheim Eikaas
Ansvarlig Redaktør

Annonser: