Leder

Leder

20. januar 2013

 

leder-juni-12

Nå er det full sommer ute, sola skinner og mange har kommet i feriemodus. Dere må ikke glemme å ta bilder av de flotte hundene deres. I å

r reiser Hund&Fritid til fjells, og på side 40–45 får dere oversikt over forslag til turer og hvor hunder ønskes velkommen av Den Norske Turistforening. De har med årene åpnet opp mer og mer for firbeinte turgåere og spreke hundeeiere. Champagneskål til DNT!
Rasen denne gang er belgiske fårehunder, men med hovedfokus på malinois. De tre andre vil vi skrive om siden. Vi fortsetter med gjeting og border collie, og har fulgt Jaran Knive og gjeterhundene en hel dag. Fantastisk arbeid og for et nivå. Gjeterstaven og kommandoen brukes der den skal, og bikkja vet å ligge skinnflat og glo på saueflokken med skarpt blikk, og sauene vet å ende opp i en fin liten flokk. Jaran har gjeterblod i årene, og hundene hjelper ham å holde styr på over 400 brekende ulldotter.

Vi i Hund&Fritid har en policy om å være aktiv. Vi har tro på at fysisk fostring og aktiv livsstil er bra for både hund og eier. Kanskje lurt å smøre en sunn matpakke, lage en frisk salat til sommerens hundestevner. La pølsa ligge, og få ”feel good-følelsen” – bort med usunn mat og inn med fart, sport og spenning. Journalist Silje gir oss noen tips om å gå deg i form!

Hund&Fritid har MASSE oppdrettere som inkluderer bladet i valpepakken sin til valpekjøpere. De sier at dette spanderer de, fordi bladet har så mye treningstips og lignende at det har de råd å koste på. Veldig stas synes vi og fortsetter å ha fokus på våre oppdrettere. I bladet finner du også både tips om førstehjelp, ormebitt og hund i overopphetet bil. La det være skrevet i panna: SOMMERSOLA ER VARM. HUSK Å TA BIKKJA UT AV BILEN. HUSK VANN.

Vi oppfordrer til å være aktiv på ”Face”. Legg inn koselige bilder av sommerhunder, og fortell om sommeraktiviteter for hund. Nå kjenner jeg rastløsheten i kroppen. Jeg jager etter sommeren, gode opplevelser, lange late sommerkvelder, skravling med gode venner og mye latter. Apropos positivitet og latter … Hund&Fritid har tro på positivitet, smil og det å strø om seg med positiv energi også når vi er på stevner og i ringen. Grinebitere liker vi ikke! Frem med brystkassa, tren mye og tål å tape.

Gled deg over sommeren – uansett vær.

Sommerklem,

Astri Solheim Eikaas
Redaktør

Annonser: