Vi besøker Hunter Oslo Barcode, Bjørvika: Brandstore for hund og katt

Når bare det beste er godt nok for våre beste venner, er mye av filosofien til daglig leder Toril Stokke. Mer sprudlende dame med en like sprudlende team skal man lete lenge etter.

Det som er kult å se, er at alle er på «hogget» når det gjelder service. Man må yte maksimalt både overfor dyrene og kunden, en enkel, men en filosofi som har funket for Toril Stokke.

Tekst: Astri Solheim Eikaas

Vi møter en engasjert daglig leder, Torill Stokke, som her holder opp produktet «Hunter Inari»

Hunter Oslo Barcode åpnet 17. september. Det var nærmest 17.mai stemning med ballonger og masse mennesker. De virkelige forbrukerne var også der. Her var hunder i ulike størrelser, noen med klær og noen uten. Også en liten katt fra nærområdet ønsket Torill velkommen. Utenfor satt Torills mor, som fortalte at datteren hadde vært besatt av dyr siden hun var en liten pike. Ofte sovnet hun på trappa hjemme sammen med hunden sin. Slik begynte eventyret, og i dag har den sprudlende dama 4 butikker som hun styrer på en meget solid og delikat måte.

– Jeg har alltid hatt lidenskap for dyrene, og så har jeg alltid tenkt kvalitet, og ikke hoppet på rimelige tilbudsvarer for å tjene mest mulig på kort sikt.

Både Hunter, Toril og butikken oser av kvalitet. Utvalget er enormt til både hund og katt.

Bærekraftig og trendy

Hund&Fritid er som flua på veggen for å observere produkter, kunder og de ansatte.

Et flott lokale på over 100 kvadratmeter med en spennende beliggenhet. Om litt åpner man en SPA-avdeling også. Her vil man tilby klipp og føn, kloklipp mm.

Butikken har et stort utvalg av moderne leker til hunder

Og alle vi damer vet at SPA er i tiden, og så er det deilig å bli dullet med – selv hunder digger det.

Butikken har preg av moderne lekenhet, og med stort utvalg – så blir det deilig å shoppe.

Sønnen Sebastian er stolt av morens nye butikk.

Vi stopper opp ved «Hunter Inari», en deilig seng i tidsriktige farger med en robust utseende, og alt av resirkulert materiale.

Hunter er tysk, og alle vi vet at tyskerne kan både kvalitet og presisjon. At man også tenker ortopediske madrasser for våre kjæledyr, bør låte som «Vivaldi» i våre ører.

I butikken treffer vi både nye og gamle kunder. Folk er innom til å si hei, ønske Torill og temaet lykke til. Hun får god støtte fra venner, familie og gamle kunder.

Vekst i valper og kattunger

Vi har lagt bak oss noen underlige og vanskelige år. Det som er gøy for alle oss som er i bransjen, er at det er en økning av både valper og kattunger. Flere av oss har også hjemmekontor, og vi får mer tid med kjæledyrene våre, og ser deres behov. Kanskje en ny leke, sele eller på tide å bytte ut den velbrukte sengen. Det som er spennende er at man ser at hundeeiere fremdeles kjøper det beste av fôr og godbiter, og at de fleste velger kvalitetsprodukter, og det selv i disse tider.

Også i denne bransjen må vi tenke trend, bærekraftig, gjenbruk og kvalitet, og  er det ikke slik at bare det beste er godt nok for den man elsker.

Et fornøyd team feiret åpningen av butikken
Lyse og flotte lokaler med stort utvalg

Siste

Frykten for å bli forlatt

Mange hunder sliter med separasjonsangst. Du opplever piping, bjeffing...

Belønning – Bare mat….?

Nå kom han på kurs med en sjarmerende, finsk...

Fra valp til ung hund

Valpen nærmer seg unghundsfasen og når sin kjønnsmodning gjennomsnittlig...

Hunder og overvekt

Overvekt hos hunder er ikke bra for hundens helse...

Les også

Frykten for å bli forlatt

Mange hunder sliter med separasjonsangst. Du opplever piping, bjeffing...

Belønning – Bare mat….?

Nå kom han på kurs med en sjarmerende, finsk...

Fra valp til ung hund

Valpen nærmer seg unghundsfasen og når sin kjønnsmodning gjennomsnittlig...

Hunder og overvekt

Overvekt hos hunder er ikke bra for hundens helse...

Norsk hundevogn best i test

Hamax Pluto ble nylig kåret som «best i test»...

Frykten for å bli forlatt

Mange hunder sliter med separasjonsangst. Du opplever piping, bjeffing og kloring av dører mm. Frykten for å bli forlatt, er et helt vanlig adferdsproblem. Å...

Belønning – Bare mat….?

Nå kom han på kurs med en sjarmerende, finsk spets. Rasen hadde han skaffet seg fordi han begynte å dra på årene, og ønsket...

Fra valp til ung hund

Valpen nærmer seg unghundsfasen og når sin kjønnsmodning gjennomsnittlig rundt 5 –12 måneders alder, avhengig av rase og størrelse. Fra nå av ser du...