Norsk hundevogn best i test

Hamax Pluto ble nylig kåret som «best i test» i en stor hundevogntest i Tyskland. 9 vogner fra 5 merkevareleverandører ble testet, og den norske vogna kom aller best ut både på funksjonalitet, komfort og design.

Det er svært viktig å være innovative, og i takt med tiden vi lever i for norske bedrifter. Med klimaendring og andre store endringer, så lar vi oss imponere av at bedriften Hamax i Moss, tar steget videre fra å produsere akebrett, miniski og sykkelseter, nå har produsert en innovativ hundevogn, og blitt kåret til den beste i Tyskland. Som en motvekt mot stadig grønnere vintre, og stadig flere syklende, så tilbyr nå Hamax denne genuine hundevognen, som gjør oss mer mobile. I Europa og Tyskland har det tatt helt av, og man merker nå en økende interesse også her hjemme. I 2016 utvidet de sykkelvogner for barn, og nå altså en toppscore med hundevognen. Vi vil ha mer «grønn tanke» i vår forflytning, og også med en økende interesse for små hunderaser, så kan man forflytte seg milevis på tur.

Det gir trygghet når hunden er sikret i sykkelvognen

PERFEKT OG TRYGG

– Siden vi alle sykler mer enn før, og el-syklene for lengst har gjort sitt inntog i Norge, er sykkelvogn en trygg og komfortabel måte å transportere hunden på. Sykkelvognen erstatter på ingen måte tur og trening, men er et godt alternativ når man skal frakte valper eller hunder med nedsatt bevegelsesmulighet – som eldre hunder, sier produktsjef Sila Notø hos Hamax.

Den er også perfekt når man skal manøvrere seg gjennom trafikken med hunden trygt plassert i vognen. El-sykkelens hastighet er som regel høyere enn hundens naturlige bevegelsestempo, og reiseavstanden kan være lang. I sykkelvognen finner hunden en trygg og kjent hvileplass, og potene er også beskyttet mot hard og varm asfalt.  

DESIGN FOR HUNDENS TRYGGHET OG KOMFORT

Hundevognen fra Hamax, Pluto, er designet med smarte tekniske løsninger som inngang bak med lavt innsteg, justerbar fjæring, vaskbar interiør og rikelig med ventilasjon for frisk luft. Vognen kommer med fronthjul og skyvehåndtak inkludert, så den kan også benyttes uten sykkel. Hamax Pluto kommer i 2 størrelser, medium og stor, og tilhørende hundeseng og regntrekk er også tilgjengelig.

Norske aktive hundefolk tilbringer mye tid med hunden sin. Produktsjef Silja Notø kjenner godt til hundefolks behov, og selv har hun vært en aktiv og meritert dame. Sosiale utflukter, soppsanking, bærplukking, ren trening innover marka – Du kommer deg lenger enn bare en liten «tissetur».Hamax hundehenger er derfor en trygg og komfortabel hundetransport på 2 hjul. Et godt valg for hundeeiere, og et trygt valg for hunden.

Produktsjef Silja og Penny: Border collien Penny(6) har satt sitt poteavtrykk både i researchfasen og under utprøving.

TEKNISKE FINESSER

Hamax tilbyr sykkelhengeren i 2 størrelsesvarianter: Medium og stor. Mediumvarianten kan romme hunder opp til 35 kg, mens den store varianten kan bære hunder som veier opp til 45 kg. Dette gir deg muligheten til å velge den størrelsen som passer best for din firbente følgesvenn.

Sikkerhet er selvfølgelig en viktig faktor når det kommer til hundetransport, og Hamax har tenkt på dette. Sykkelhengeren er utstyrt med en innebygd krok for hundebånd, noe som gir deg ekstra trygghet når du tar med deg en livlig hund på tur. Videre har hengeren justerbar fjæring som gir en jevn tur, uansett terreng.

PRAKTISK BRUKERVENNLIGHET

Produktet imponerer ikke bare med tanke på hundens komfort, men også med hensyn til brukervennlighet. Monteringen av hengeren er enkel og rask, og den intuitive koblingsmekanismen gjør det enkelt å feste den til sykkelen. Når hengeren ikke er i bruk, kan den enkelt foldes sammen og lagres.

Hengeren inkluderer en praktisk lomme i fronten, som opprinnelig var ment for barnevognshjulet. Denne lommen gir deg muligheten til å bære nødvendigheter som bånd, vannflasker og mer. Dessuten kommer hengeren med en baklys for å øke synligheten i trafikken.

«En av de mest fremtredende egenskapene ved Hamax Sykkelhenger er dens unike design som gir økt komfort for hunden din. Med en praktisk sideinngang gir denne sykkelhengeren en enkel tilgang for hunder som kanskje har bevegelseshemninger. Dette aspektet alene kan gjøre transporten av eldre eller skadde hunder mye enklere og mer behagelig.»

Hamax Pluto var testen av sykkelvogner for hunder i Tyskland.

Siste

Frykten for å bli forlatt

Mange hunder sliter med separasjonsangst. Du opplever piping, bjeffing...

Belønning – Bare mat….?

Nå kom han på kurs med en sjarmerende, finsk...

Fra valp til ung hund

Valpen nærmer seg unghundsfasen og når sin kjønnsmodning gjennomsnittlig...

Hunder og overvekt

Overvekt hos hunder er ikke bra for hundens helse...

Les også

Frykten for å bli forlatt

Mange hunder sliter med separasjonsangst. Du opplever piping, bjeffing...

Belønning – Bare mat….?

Nå kom han på kurs med en sjarmerende, finsk...

Fra valp til ung hund

Valpen nærmer seg unghundsfasen og når sin kjønnsmodning gjennomsnittlig...

Hunder og overvekt

Overvekt hos hunder er ikke bra for hundens helse...

10 tips til hundetrening

Det finnes mange aktiviteter du kan gjøre med din...

Frykten for å bli forlatt

Mange hunder sliter med separasjonsangst. Du opplever piping, bjeffing og kloring av dører mm. Frykten for å bli forlatt, er et helt vanlig adferdsproblem. Å...

Belønning – Bare mat….?

Nå kom han på kurs med en sjarmerende, finsk spets. Rasen hadde han skaffet seg fordi han begynte å dra på årene, og ønsket...

Fra valp til ung hund

Valpen nærmer seg unghundsfasen og når sin kjønnsmodning gjennomsnittlig rundt 5 –12 måneders alder, avhengig av rase og størrelse. Fra nå av ser du...