Velkommen til Oslo Dog Show

Den 15. til 17. september åpner vi dørene til Oslo dog show, årets høydepunkt for alle to- og firbente venner. Med rundt 100 utstillere og over 10 000 besøkende er vi det største hundetreffet i Norge og den viktigste møteplassen for alle som er glad i hund.

I samarbeid med Norsk Kennel Klub byr vi på en rekke foredrag, oppvisninger og show for
hele familien. Du finner oss på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Ps: gratis inngang for alle
hunder >>

Les mer og finn ut hva som skjer på den største møteplassen for hunder:

MENNESKETS BESTE VENN

Hunder har fortjent tittelen som menneskets beste venn. De bringer glede, kjærlighet og er alltid lojale. Om du er en erfaren hundeeier eller nettopp begynt reisen på å finne din trofaste venn, er Oslo Dog Show den perfekte møteplass for å få inspirasjon og kunnskap fra profesjonelle og seriøse utstillere, oppdrettere og eksperter.

På Oslo Dog Show er det noe for enhver smak! Er du på utkikk etter en livlig familiehund som er leken og hengiven, eller en trofast venn på jakt? Ja, da vil du kunne møte oppdrettere som kan komme med anbefalinger og råd, slik at du velger rett rase for fremtiden. Har du allerede hund kan du lære nye aktiviteter, sosialisere hunden og treffe andre hundeeiere. 

“Vårt mål er å skape en møteplass for deg som har hund, planlegger å skaffe deg en hund, eller bare er glad i dem og har lyst til å møte dem”.

Per Anders Iversen, prosjektleder Oslo Dog Show

Hent gratis billett til din hund >>

På Oslo Dog Show blir det mange spennende og morsomme aktiviteter for hunder og hundeeiere. Bildet fra tidligere messe.

HVA SKJER PÅ OSLO DOG SHOW?

Det blir spennende dager med aktiviteter, show, rasetorg, salgsutstilling og generell hundeglede for alle som elsker de firbente. Utstillere innen kategorier hundemat, leker, hundesenger, spesialtilpassede hundeseler og mye mer står parat til å ta imot deg. 

Det blir nyttige foredrag og seminarer hvor aktuelle temaer vil bli løftet, og programmet vil bli annonsert nærmere messedagen. Følg med på nettsiden! 

I tillegg til Norsk Kennel Klub er vi så heldige at vi har med oss Oslo Hundeskole som også vil bistå med mange morsomme aktiviteter. 

Her er noe av det du ikke bør gå glipp av: 

Få gode kostholdsråd for din hund fra utstillere og fageksperter på Oslo Dog Show.

Få gode kostholdsråd for din hund fra utstillere og fageksperter på Oslo Dog Show.

ERNÆRING OG HELSE FOR HUNDEN

Under messedagene vil du få de best rådene innen ernæring og helse fra de beste i bransjen. Dette er en flott mulighet til å lære mer om hvordan du kan ta vare på din hunds helse og velvære. Kanskje det er noen råd som nettopp hjelper din hund?

AKTIVITETER MED HUND OG EIER

Gå ikke glipp av alle aktiviteter med din pelskledde venn. Det blir mange morsomme ting å gjøre med din hund og andre hundeeiere. Vi har også en hundekafe for deg som ønsker å slappe av. Her kan du få litt påfyll av mat og drikke og din firebente venn få en godbit.

Kjøp billett her >>

Du får informasjon og kunnskap fra forskjellige fagfolk på Oslo Dog Show. Bildet fra tidligere messe.

RASETORG OG RASEPARADE

Rasetorget er en fantastisk mulighet til å møte eksperter og oppdrettere, og lære mer om de forskjellige hunderasene. Du bør definitivt sjekke dette ut om du er på jakt etter en ny trofast venn. 

Dersom du ikke er sikker på hvilken rase som passer for deg, kan du få rådgivning om hvilke raser som passer din livssituasjon og ditt ønske for generelt hundehold på Norsk Kennel Klubs egen stand på området. Deretter kan du gå og hilse på de aktuelle rasene på rasetorget og bli bedre kjent med dem. På denne måten kan du virkelig ta et informert valg om hvilken hund som bør blir ditt nye familiemedlem.

SHOWRING PÅ OSLO DOG SHOW

Gå ikke glipp av Oslo Dog Shows egen showring. Dette er området hvor aktørene har oppvisning og show med hunder. Se de herligste hundene i aksjon! Her får du mulighet til å møte profesjonelle aktører og andre hundeelskere som deler din lidenskap for disse fantastiske dyrene. 

Vurderer du kjøpe hund, men er usikker på hvilken du skal velge? På Oslo Dog Skow vil du treffe oppdrettere som kan hjelpe deg å ta rett avgjørelse.

Vurderer du kjøpe hund, men er usikker på hvilken du skal velge? På Oslo Dog Skow vil du treffe oppdrettere som kan hjelpe deg å ta rett avgjørelse.

VALPEUTSTILLING

På Oslo Dog Show vil det også bli valpeshow. Her får du treffe mange raser og i ringen får du se hunder fra 4 til 9 måneder. Valpeshow er god trening for hund og eier og spesielt om du vurderer å delta på hundeutstillinger med din hund. Dette er også en morsom og flott anledning for å ta de forskjellige rasene i nærmere øyensyn.

Her redder en vannhund et menneske opp fra vannet. Bilde fra tidligere messe.

OPPVISNING MED VANNHUNDER

Det blir oppvisning av de mest talentfulle hundene i vann. Her får du lære mer om deres evner og hvordan treningen foregår. Disse hundene er lærevillige og egner seg godt til andre typer hundesport som for eksempel agility. Hundene gjør seg også utmerket til det du måtte ønske i fritiden, hjemme eller på jobb og brukes ofte som besøkshunder, lesehunder og andre typer service og redningshunder. 

FOREDRAG

Dette er en flott mulighet til å lære mer om hundens adferd, ernæring, trening og helse. Du vil også få muligheten til å stille spørsmål og dele dine egne erfaringer med profesjonelle i bransjen. 

«I tillegg skal vi legge til rette for mange flere aktiviteter. Som besøkende vil du få gode tips og råd fra profesjonelle i bransjen. Det blir nyttige foredrag og oppvisninger gjennom
hele helgen.

– Per Anders Iversen, prosjektleder Oslo Dog Show

TEMAENE PÅ FOREDRAGENE UNDER OSLO DOG SHOW:

 • Foring
 • Adferd/mentalitet
 • Hundeeier for første gang – hva nå?
 • For de som skal kjøpe hund for første gang – Hva slags hun velger jeg? 
 • Sette valper på hunden
 • Utstilling
 • Mentaltesting
 • Barmarkskjøring
 • Hundeloven / kompetansekrav
 • Førstehjelp / skadeforebygging
 • Hverdagsstell


TREN HUNDER PÅ «SMELLER»

Utfordre hundens unike luktesans! Her trenes hunden i å lukte seg frem og Hundesporten
Smeller passer for alle hundeeiere som har lyst til å:
• Bruke øvelsene som aktivisering.
• Bruke øvelsene som mental trening.
• Trene og konkurrere i Smeller.
• Trene søk- og markeringsferdigheter som grunnlags-trening.

Denne hundesporten passer for alle, uansett om du har en tjenestehund, jobber med hund i
næring eller har hund som deltar i frivillig arbeid. Dette er en aktivitet som hunden blir sliten
av.

Det blir masse show for alle som er glad i hund på Oslo Dog Show. Bilde fra tidligere messe.

KREATIV LYDIGHET

Dette er imponerende og ikke minst gøy å se på. Hund og eier gjennomfører et kreativt selvkomponert lydighetsprogram med musikk. Dette showet er preget av samspillet mellom hund og eier, hvor de beveger seg i takt med musikken. Musikken skal også fortelle en tydelig historie eller ha et tydelig tema. 

BLI MED PÅ «BARN HUNT»

Dette er en relativt ny sport i Norge. Dette er en trening som er en blanding av agility og nosework. Tren på å være et team og finn de skjulte skattene imellom og oppå høyballer, samt gå gjennom tunneler. Hunden skal på et inngjerdet område søke, sniffe og markere gjemte rotter. PS: Rottene er ikke levende. 

Her skal hundeeier observere hunden og fortelle dommeren når hunden har funnet beholder/rottene. Det vil også være plassert ut tomme hylser uten rotter, så her må man følge med. Morsom aktivitet for hunder og eiere! 

KONKURRANSE: NM I JUNIORHANDLING

Alle er velkommen til å se NM den 16. september 2023. Det er Norsk Kennel Klub som inviterer til norgesmesterskap (NM) juniorhandling. Les mer på NKKs Facebook side >>

«I tillegg til Norsk Kennel Klub, har vi med oss Oslo hundeskole, begge vil tilrettelegge for mange nyttige og morsomme aktiviteter. Og ikke minst, du kan ta med deg din egen hund, og la den sosialisere med andre firbente venner! Men husk at den må være over 4 måneder og vaksinert”
– Per Anders Iversen, prosjektleder Oslo Dog Show

Kjøp billett her >>

HUND ER HELSE

Forskning viser at hund er ensbetydende med bedre helse, bortsett fra de som er allergiske. Dels fordi vi må bevege oss mer, men også fordi hunden har spisskompetanse på å lese eier. Hunden ser med et blikk om du er glad, redd, sint eller lei deg. De gleder seg til å se deg og trøster deg om du er lei deg.  

DERFOR BØR DU TA MED HUNDEN PÅ OSLO DOG SHOW

Dette er plassen for sosialisering og trening av din hund, og har du en generelt glad, sosial og frisk hund så er Oslo Dog Show en fantastisk møteplass. På stedet vil det også være en egen hundekafe om hunden din trenger en avslappende atmosfære.

Hunden din må være over fire måneder og være vaksinert mot valpesyke/parvovirusinfeksjon. Det blir foretatt stikkontroll ved inngangen, så ta med vaksinekortet. 

BLIR DIN HUND STRESSET I FOLKEMENGDER ELLER SAMMEN MED ANDRE HUNDER?

Da bør du nok avveie om dette er rette plassen. Det er enkelte hunder som blir stresset på en slik møteplass.

Vi anbefaler deg å ta med hundepose om uhellet skulle være ute! 

Møt pelskledde venner i alle størrelser, se de forskjellige rasene, lær av eksperter og opplev hundeshow. Kom til Oslo Dog Show og bli med på moroa! 

Kjøp billett her >>

Siste

Frykten for å bli forlatt

Mange hunder sliter med separasjonsangst. Du opplever piping, bjeffing...

Belønning – Bare mat….?

Nå kom han på kurs med en sjarmerende, finsk...

Fra valp til ung hund

Valpen nærmer seg unghundsfasen og når sin kjønnsmodning gjennomsnittlig...

Hunder og overvekt

Overvekt hos hunder er ikke bra for hundens helse...

Les også

Frykten for å bli forlatt

Mange hunder sliter med separasjonsangst. Du opplever piping, bjeffing...

Belønning – Bare mat….?

Nå kom han på kurs med en sjarmerende, finsk...

Fra valp til ung hund

Valpen nærmer seg unghundsfasen og når sin kjønnsmodning gjennomsnittlig...

Hunder og overvekt

Overvekt hos hunder er ikke bra for hundens helse...

Norsk hundevogn best i test

Hamax Pluto ble nylig kåret som «best i test»...

Frykten for å bli forlatt

Mange hunder sliter med separasjonsangst. Du opplever piping, bjeffing og kloring av dører mm. Frykten for å bli forlatt, er et helt vanlig adferdsproblem. Å...

Belønning – Bare mat….?

Nå kom han på kurs med en sjarmerende, finsk spets. Rasen hadde han skaffet seg fordi han begynte å dra på årene, og ønsket...

Fra valp til ung hund

Valpen nærmer seg unghundsfasen og når sin kjønnsmodning gjennomsnittlig rundt 5 –12 måneders alder, avhengig av rase og størrelse. Fra nå av ser du...