Annonser

Hvorfor annonsere hos oss? Vi kan tilby en unik eksponering mot hundeeiere i hele landet. Gjennom 25 år har vi bygd opp en solid merkevare som kjennes igjen hos våre lesere og som gir annonsører en høy synlighet for merkevaren sin.

Annonsering hos Hund&Fritid gir ikke bare høy synlighet for merkevaren din i en ettertraktet målgruppe, det er også noe så sjelden som en trygg digital markedsføringskanal hvor du har kontroll på hvem som ser reklamen din.

Digitalt Annonsering på Discovery+ gir en høy synlighet for merkevaren din i en ettertraktet målgruppe, og er en trygg digital markedsføringskanal hvor du har stålkontroll på hvem som ser reklamen din.

Eksklusivt innhold Vi jakter hele tiden på unikt innhold for plublikum og jobber med utvikling av innhold spesielt med tanke på digital eksponering.

Content-Marketing Content-Marketing hjelper med å bygge merkevaren din på en annen måte. Vi kan skreddersy kreative konsepter som integreres med det redaksjonelle om ditt produkt. På den måten lager vi kommersiell historiefortelling hvor du som annonsør er i hovedrollen, som en naturlig del av vårt kjente redaksjonelle innhold.

Les mer i vår medieplan.