OM OSS

Team Hund&Fritid

Hund&Fritid har blitt en merkevare i hunde-Norge. I 2022 feirer bladet 25-års jubileum, og hva passer ikke bedre enn å satse på en heldigital versjon, og helt gratis for våre lesere.

Vår verden er nå digital, og akkurat som hundeverdenen forandrer seg, skal vi fornye oss. Hund&Fritid skal fortsatt være voksende og servere lekne godbiter til våre lesere. Vi skal fortsatt være som en litt vilter tenåring, og produsere innhold som engasjerer.

Ved siden av faste journalister og bidragsytere, så har vi fått redaktør Astri Solheim Eikaas over i en ny digital verden. Ny i teamet er Jan Ole Kjellesvig, digital forretningsutvikler, og det er bra med innovative personer i et marked som bare er voksende.

Vi går inn i et helt nytt marked med klare ambisjoner om å skape positive hundespor for det nordiske hundemarkedet. Vi skaper noe for våre lesere, og vi skaper noe med våre partnere som setter spor i markedet. Våre verdier ligger i samarbeid, som vi ønsker og ta vare på, men også skape kapital for hverandre.

Team Hund & Fritid har operert i markedet hele 25 år og produserer innhold i flere kategorier. Vi ønsker et nært forhold til hele hunde-Norge. Vi vil servere de gode historier, mye helse, masse trening, ulike hundesport, og all glede ved det å ha en hund. Vi kan også ha en kritisk penn når det er nødvendig. Vi vil berike deg med hundestoff fra hele Norge, og være nær hundefolket, hundeklubbene, raseklubber m.fl.

Vi gleder oss som en logrende gjeng med små valper, som nå vil nå enda flere lesere!