Om oss


Fakta

  • Målgruppe: Alle med hund
  • Ansvarlig redaktør: Astri Solheim Eikaas
  • Journalister: Therese Normann Andersen Rikke Masternes, Jan Ole Kjellesvig, Eli Bondlid
  • Faste fotografer: Therese Normann Andersen, Eli Bondlid, Jan Vidar Bakker
  • Layout: Elisabeth Bachke

Vår visjon: “Gå for gull – og gi leseren opplevelse og kunnskap”

Hund&Fritid har blitt en merkevare i hunde-Norge. I 2016 fylte magasinet 20 år, og som redaktøren sier: – Fortsatt en voksende og litt vilter tenåring. Som magasin er det viktig at vi ikke stagnerer. Vi vil være lekne og på et høyt nivå når vi serverer leseren godbiter. Man skal glede seg til hver utgave. Det betyr ikke at ikke vi skal være kritiske til ting man bør “kikke” på.

Hund&Fritid skal være et hyggelig, men samtidig et informativt og nyttig magasin som tar for seg de daglige spørsmålene ved det å ha hund. Vi har som mål å innfri lesernes forventninger, og legger vekt på god kommunikasjon med leserne.

Hund&Fritid utgis av Nordisk Kjæledyrforlag AS, og ansvarlig redaktør er Astri Solheim Eikaas. Gullteamet av journalister og eksperter skal ha “edge” i sitt arbeid. Hund&Fritid har som mål å gå for gull i mange år fremover både i trykt form og på nett.Oppdretterne har fått egne sider, og vi er bevisste på å ha stoff fra hele landet. Magasinet har faste treningssider, rasepresentasjon og de gode artikler og reportasjer som også passer den litt erfarne hundeeier.

Bladet kommer ut hver sjette uke. 8 utgaver i året.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt, som leser, abonnent eller annonsør!

Annonser: