Pressemelding: Bosch lanserer støvsugeren for husholdninger med firbente familiemedlemmer

boschÉn av fire norske husholdninger har kjæledyr, og inngår du i en av disse vet du godt at de firbente helst vil oppholde seg i nærheten av deg – gjerne på myke og deilige steder som på teppet eller i sofaen. Dette stiller krav til renholdet i hjemmet, og Bosch har derfor utviklet en støvsuger som effektiv fjerner smuss og dyrehår spesielt for deg med pelskledde familiemedlemmer.

Hvis du har kjæledyr vet du hvor irriterende smusset og hårene som ligger igjen etter de firbente kan være, særlig når hårene på uforklarlig vis klistrer seg fast til møbler og tepper. Dette gjør ikke minst rengjøring til en kjedelig og tidkrevende affære. Bosch lanserer derfor nå støvsugeren Zoo’o ProAnimal, som er spesielt utviklet for å møte behovene til husholdninger med kjæledyr. Støvsugeren fjerner effektivt både skitne poteavtrykk og dyrehår, og sørger for at også allergikere kan puste problemfritt.

 

Gjør rovdrift på smuss og hår – 30 prosent raskere

Zoo’o ProAnimals intelligente AirTurbo-system gir optimal rengjøring på kort tid. Kompressormotoren og de romslige luftkanalene sørger for å levere en ekstra kraftig luftstrøm til turbobørsten, og sikrer at rengjøringen av gulv eller møbeltrekk går opptil 30 prosent raskere* – uten at energiforbruket øker.

 

Avansert munnstykke tar alle hår

Hår og støv har en tendens til å havne på alt fra tepper og møbler til parkettgulv og fliser. Munnstykkesettet Animal 360 består derfor av spesielle børster for alle typer overflater, og er enkle å bytte ut. Turbobørsten med TurboDrive har to typer børstehår: harde børstehår som samler opp støv, og myke børstehår som får med seg selv de fineste hårstrå. Børstene er svært enkle å rengjøre, og kan fjernes fra apparatet med én enkelt bevegelse. Det ekstra brede møbelmunnstykket tilpasser seg alle typer møbler, mens parkettmunnstykket passer perfekt til ømfintlige parkettgulv, og er i motsetning til andre gulvmunnstykker enkelt å rengjøre.

Moderne filtersystem gir frisk luft

Zoo’o ProAnimal kan mer enn å kvitte seg med smuss og hår – støvsugerens moderne filtersystem fjerner også ubehagelig lukt. Et integrert HEPA-filter rengjør luften som blåses ut, slik at selv allergikere kan puste uten problemer. For å hindre at støvsugerposen gir fra seg ubehagelig lukt har støvsugeren et integrert Bionic Filter som fjerner lukt og etterlater seg en ren og frisk duft. Zoo’o’ ProAnimal har også fått lenger ledning, og har derfor en aksjonsradius på 15 meter.

Zoo’o ProAnimal er allerede tilgjengelig til en veiledende utsalgspris på 2390 kroner.

For høyoppløselige produktbilder, klikk her.

For høyoppløselige bilder eller praktiske spørsmål, vennligst kontakt:

Släger Pressetjeneste
E-post: presse@slaeger.com
Telefon: 22 60 44 00

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Janne Sandaas

BSH Husholdningsapparater AS

E-post: janne.sandaas-ext@bshg.com

Telefon: 22 66 05 96

BSH Husholdningsapparater AS (Nord-Europa) markedsfører Bosch, Siemens og Gaggenau, ble dannet i 1997 og finnes i dag i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Baltikum. BSH er en del av Bosch & Siemens Home Appliances Group, et av verdens ledende selskaper i hvitevarebransjen.